Marina Coanda Bundac - Hope and Homes for Children România

Running for Hope at the Bucharest Half Marathon!

0 RON Donatii stranse
0% Complete
500 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Acum aproape patru ani am avut marea şansă de a fi implicată într-un minunat proiect de voluntariat. Îmi amintesc că am vizitat un cămin de bătrâni împreună cu alţi voluntari şi că am fost şocată atunci când, la întrebarea "De ce nu îi vizitează nimeni la azil?", răspunsul pe care l-am primit a fost "Pentru că majoritatea sunt orfani crescuţi în instituţii..." Acela a fost momentul în care am decis să mă alătur organizaţiei Hope and Homes for Children România şi luptei lor de a oferi tuturor copiilor şansa la o viaţă fericită, într-o casă adevărată şi cu o familie iubitoare.

Pe 17 mai voi alerga pentru generaţia fiului meu, Armand Antonio. Vă invit să fiţi alături de mine şi să susţineţi această cauză specială.

***

Nearly four years ago I had the great opportunity to be involved in a wonderful volunteering program. I remember visiting a home for the elderly together with other volunteers and being shocked when, after asking "How come nobody visits them in the asylum?", the answer was "Because most of them are orphans raised in institutions..." It was then that I decided to join Hope and Homes for Children Romania as Advocacy Manager in their fight to give all children the chance to a happy life in a real home and with a loving family.  

On May 17th I will be running for the generation of my son, Armand Antonio. I invite you to join me in supporting this very special cause.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 21 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România. 

O casă și o familie pentru fiecare copil

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2015

Pe 17 mai 2015, Hope and Homes for Children România și echipa sa de (super)eroi - TEAM HOPE - participă la Bucharest Half Marathon, şi suntem mândri şi onoraţi să fim și de această dată una

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!