Oana Matei - Hope and Homes for Children România

Alerg pentru TEAM HOPE la Semimaratonul București 2015!

520 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Sunt fericita sa alerg si anul acesta in echipa Hope and Homes for Children Romania. Pe 17 mai voi lua startul la proba de stafeta, 4X5.27 km. Scopul meu este sa strang 500 de RON pentru proiecte dedicate copiilor abandonati. Ajuta-ma cu o donatie oricat de mica, pe aceasta pagina! Iti multumesc.

***

I am happy to run again for Team Hope Romania. On May 17th, I will take part in the 4x5.27 km relay. My target is to raise 500 RON for the projects benefiting abandoned children. Please help me by making a donation, no matter how small, on this page. Thank you.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România (HHC România) este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 15 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România.

O casă și o familie pentru fiecare copil

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2015

Pe 17 mai 2015, Hope and Homes for Children România și echipa sa de (super)eroi - TEAM HOPE - participă la Bucharest Half Marathon, şi suntem mândri şi onoraţi să fim și de această dată una

2 Donatii

oana matei

420 RON
16 May 2015

daniela popescu

100 RON
Go Oana!
11 May 2015