Diana Ştirbu - Hope and Homes for Children România

Alerg cu TEAM HOPE la Semimaratonul Bucureștiului

0 RON Donatii stranse
0% Complete
500 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Pe 17 mai alerg cu Hope and Homes for Children Romania la Semimaratonul Bucurestiului. Suntem aproape 200 de alergatori si participam la cursa in beneficiul copiilor abandonati din Romania. Am participat si anul trecut la acest eveniment. Am alergat pe ghetele kangoo jumps. Am inceput deja antrenamentele si va invitam pe paginile nostre de facebook si instagram sa ne urmariti evolutia.

Aici puteti sa si donati. Nume sonore si multe persoane publice din Romania au ales sa alerge pentru aceasta cauza nobila. Aveti posibilitatea sa si donati.

Sunt alaturi de TEAM HOPE. Tu ce scuza ai sa nu fii alaturi de ei?

http://dianastirbu.ro/evenimente/alerg-cu-hope-and-homes-la-semimaratonul-bucurestiului


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 21 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România. 

O casă și o familie pentru fiecare copil

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2015

Pe 17 mai 2015, Hope and Homes for Children România și echipa sa de (super)eroi - TEAM HOPE - participă la Bucharest Half Marathon, şi suntem mândri şi onoraţi să fim și de această dată una

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!