Bianca Ioana Dumitrescu - Hope and Homes for Children România

Alerg pentru Team Hope

500 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Pe 17 mai voi alerga la Bucharest Half Marathon pentru Hope and Homes for Children Romania si voi încerca sa dau aripi unor copii fără copilarie.

Cum așa?

Hope and Homes for Children Romania transformă viețile copiilor abandonați în orfelinate sau a celor supuși riscului de a fi separați de familile lor prin mutarea acestora în medii iubitoare de familie și prin prevenirea separării lor de familie.

Ce poți să faci?

Eu o sa alerg, o sa îmi pun în mișcare fiecare mușchi, o sa beau un pahar mare de ambiție în dimineața concursului și o să mă străduiesc să parcurg un kilometru mai repede decât altul. Cu fiecare pas al meu un copil este mai aproape să primească o casa.

Toată lumea are dreptul la iubire, toată lumea are dreptul la o casă și la o copilărie. Fie că ai fost un copil fericit si îți dorești ca și alții să fie ca tine, fie că ai fost un copil mai puțin fericit și iți dorești ca lucrurile din lumea asta să se schimbe, acum e momentul să faci ceva.

Hai sa ajutăm copiii să rămână alaturi de familiile lor și pe ce cei care nu au o familie sa primească una!

Poti sa ALERGI si tu si sa-ti depasesti limitele sau poti sa DONEZI si sa salvezi un suflet.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 21 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România. 

O casă și o familie pentru fiecare copil

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2015

Pe 17 mai 2015, Hope and Homes for Children România și echipa sa de (super)eroi - TEAM HOPE - participă la Bucharest Half Marathon, şi suntem mândri şi onoraţi să fim și de această dată una

2 Donatii

Bianca Dumitrescu

150 RON
17 May 2015

Alexandru Badulescu

350 RON
14 May 2015