The Comedians - Hope and Homes for Children România

Greu de trezit 4

200 RON Donatii stranse
10% Complete
2,000 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Am ales să alergam pentru că maratonul e duminică de la ora 8 dimineața și n-am mai văzut ora 8 duminică dimineața din 2007. Plus că ajutăm niște copii și e tare ca după ce alergi să te simți bine și pe exterior și pe interior.

***

We chose to run because the marathon is on Sunday at 8 o’clock in the morning and we haven’t seen 8 o’clock in the morning on a Sunday since 2007. Plus we’ll be helping some kids and it’s cool that after you run you feel good on the outside and on the inside.

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 21 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România. 

O casă și o familie pentru fiecare copil

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2015

Pe 17 mai 2015, Hope and Homes for Children România și echipa sa de (super)eroi - TEAM HOPE - participă la Bucharest Half Marathon, şi suntem mândri şi onoraţi să fim și de această dată una

2 Donatii

Alexandra Pal

150 RON
13 May 2015

Lucian Vinatoriu

50 RON
Think fast, run faster, drop in slow-mo before the finish.
11 May 2015