Otto Sestak - Hope and Homes for Children România

Alerg la Bucharest Half Marathon pentru TEAM HOPE!

691 RON Donations raised
34.55% Complete
2,000 RON Target
4 Donations
I want to donate!

 

Dragilor, fiindcă e o cauză așa de bună, am decis ca anul acesta să alerg la proba de ștafetă la Semimaratonul București, pentru a susține http://teamhope.hhcromania.org. Că tot sunt în poză. Vă aștept și pe voi să vă înscrieți! Și, fiindcă e pentru copii, orice sprijin e binevenit. Așa că fiți generoși, donați! Vă mulțumesc!

***

Dear all, since this is such a worthy cause, I decided to run in the relay race at the Bucharest Half Marathon to support TEAM HOPE. I am, after all, in the picture. I enourage you to join too! Also, any support from you is greatly appreciated and goes straight to the kids. So please give! Thank you!


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România (HHC România) este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 15 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România.

O casă și o familie pentru fiecare copil

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2015

Pe 17 mai 2015, Hope and Homes for Children România și echipa sa de (super)eroi - TEAM HOPE - participă la Bucharest Half Marathon, şi suntem mândri şi onoraţi să fim și de această dată una

4 Donations

vlad dizmacsek

211 RON
outstanding donation Marathon May 17th
17 Jun 2015

Iohanna Purdea

30 RON
Felicitari! GO TEAM HOPE!
15 May 2015

vlad dizmacsek

300 RON
12 May 2015

Delia Pop

150 RON
Great idea Otto. Next time at least half marathon, please. Best of luck. Delia
21 Apr 2015