Alerg alături de Team Hope!

 

Marian Vasilescu Hope and Homes for Children România

43.571428571429% Complete
305 RON
Sumă strânsă
700 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Alerg la Maratonul București pentru Iuliu Apetrei, un tată care își crește singur cei trei copii, Aurora (5 ani) și gemenii Dumitru și Marcu (3 ani).  La finalul anului 2018, casa familiei a ars în totalitate, iar tatăl și copiii au ajuns să locuiască cu chirie. Forțat de acest eveniment tragic, tatăl a fost nevoit să se despartă de unul dintre copii care crește acum alături de bunici. Iuliu își dorește însă foarte tare ca cei trei copii ai săi să locuiască împreună, ”acasă”.  

Îmi doresc să pot să îl ajut pe Iuliu și pe copiii săi să aibă o casă și copilăria pe care o merită și de aceea am hotărât să alerg alături de Hope and Homes for Children. Vă încurajăm și pe voi să îi susțineți. 

Banii donați vor fi folosiți pentru a construi o casă nouă pentru Iuliu Apetrei și cei trei copii.   

Vă rog să donați, să fiți generoși cu cei mai puțini norocoși dintre noi!  


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Suntem o organizație non-profit care schimbă din rădăcini sistemul de protecție a copilului din România. 

 

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

Un tată singur se luptă să le ofere celor trei copii ai săi o casă Iuliu Apetrei este un tată singur cu trei copii: Aurora (5 ani) și gemenii Dumitru și Marcu (3 ani). Din cauza situației materiale precare și a faptului că nu aveau o locuință a lor, Iuliu și Bogdana, mama copiilor, au plecat în străinătate pentru a-și încerca norocul acolo. După plecarea părinților, copiii au

 

3 Donații

Forta Forta

75 RON
11 Oct 2019

Slav Daniel

30 RON
11 Oct 2019
God Bless!
11 Oct 2019
Marian Vasilescu : Hope and Homes for Children România
Alerg alături de Team Hope!