Alături de Adriana

 

Dorian Boguță Hope and Homes for Children România

65% Complete
1,300 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
3
Donații

Ajută-mă și tu să transform un vis în realitate! Alerg la Maratonul București alături de Hope and Homes for Children și Omid Ghannadi pentru o mamă extraordinară și cei 7 copii ai ei!

Adriana este un om minunat, care își crește copiii cu multă afecțiune, o femeie care a renunțat la tot pentru viitorul celor mici. Își duce traiul cu modestie și demnitate într-un spațiu care cu greu ar putea să fie numit „casă”, darmite „acasă”: o singură încăpere, fără apă curentă și electricitate. În ciuda greutăților, copiii Adrianei sunt mereu îmbrăcați curat, au ceva de mâncare, sunt veseli, iar la școală iau premii! Adriana nu s-a gândit niciodată să îi abandoneze și știe că dragostea de mamă este cel mai important lucru pe care îl poți dărui copiilor tăi. Designerul Omid Ghannadi a întâlnit-o pe Adriana și familia ei în 2017 când lucra la emisiunea „Visuri la cheie” (PRO TV). Din momentul în care a cunoscut-o, pe ea și pe cei 7 copii ai săi, a știut că trebuie să facă ceva să o ajute. Așa că a apelat la Hope and Homes for Children pentru a o ajuta să rămână împreună cu copiii ei și să le ofere o viață mai bună. Omid și-a propus să le construiască o casă, în care să trăiască decent, în care apa curentă, electricitatea și alte lucruri pe care mulți dintre noi le considerăm normale să devină realitate și pentru această familie frumoasă. Un prim pas a fost să obțină teren de la primăria satului în care locuiesc - ceea ce s-a și întâmplat cu spriijinul autorităților, iar acum ajutăm la construirea casei!

Eu alerg, tu poți să donezi, împreună ajutăm o mamă extraordinară.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Suntem o organizație non-profit care schimbă din rădăcini sistemul de protecție a copilului din România. 

 

Adriana este o mamă care își crește copiii cu afecțiune și care își duce traiul cu modestie și demnitate într-un spațiu pe care cu greu îl poate numi „acasă”. 

În 12–13 octombrie, Hope and Homes for Children participă la cea de-a douăspezece ediție a Maratonului București. Fondurile strânse de alergătorii Team Hope vor fi direcționate către Adriana și copiii ei care au nevoie de o casă.  Adriana este un om minunat, care își crește copiii cu multă afecțiune, o femeie care a renunțat la tot pentru viitorul celor mici. Își duce traiu

 

3 Donații

Anonymous

150 RON
11 Oct 2019

Anonymous

150 RON
10 Oct 2019

Anonymous

1,000 RON
10 Oct 2019