Adriana Ilie - Hope and Homes for Children România

Alerg alături de Team Hope!

75 RON Donatii stranse
15% Complete
500 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Fac parte dintr-o mare familie: Team Hope, iar pe 12 octombrie voi alerga pentru Adriana și cei 7 copii ai săi, care au nevoie de un loc al lor, de "acasă". Vor fi 3 km de FUN la cea de-a douăspezece ediție a Maratonului București.   

Adriana este un om minunat, care își crește copiii cu multă afecțiune, o femeie care a renunțat la tot pentru viitorul celor mici. Își duce traiul cu modestie și demnitate într-un spațiu care cu greu ar putea să fie numit „casă”, darămite „acasă”.

Condițiile precare în care trăiesc cu toții ar putea duce, pentru multe familii, la abandonul copiilor în grija statului. Dar Adriana nu a avut de gând să renunțe niciodată la copiii ei. Știe că dragostea de mamă este cel mai important lucru pe care îl poți dărui copiilor tăi. În ciuda greutăților financiare, Adriana își gospodărește foarte bine căminul. Camera unde locuiesc toți este curată, copiii sunt mereu spălați, curat îmbrăcați, veseli și premianți la școală. Ceea ce pentru mulți dintre noi este o provocare să realizăm pentru un copil, Adriana reușește să facă pentru 7! 7 copii premianți, curați, crescuți fără apă curentă și electricitate! 

Construcția casei a început deja, cu implicarea designerului Omid Ghannadi, care a fost primul susținător al lor. Pentru a împlini visul familiei Adrianei de a avea o locuință pe care să o numească „acasă” mai este necesar un sprijin în valoare de 35.000 de lei.

Este foarte simplu să faci bine atunci când tot ce lipsește este ceva material. În această familie există iubire, mai au nevoie doar de un acoperiș deasupra capului!

Așa că, da, Adriana va alerga pentru Adriana și cei 7 copii ai săi pentru ca visul lor să devină realitate!    


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 21 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România. 

O casă pentru Adriana și copiii ei

Adriana este un om minunat, care își crește copiii cu multă afecțiune, o femeie care a renunțat la tot pentru viitorul celor mici. Își duce traiul cu modestie și demnitate într-un spațiu care cu greu ar putea să fie numit „casă”, darmite „acasă”. 

Condițiile precare în care trăiesc cu toții ar putea duce, pentru multe familii, la abandonul copiilor în grija statului. Dar Adriana nu a avut de gând să renunțe niciodată la copiii ei.

 

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2019

În 12–13 octombrie, Hope and Homes for Children participă la cea de-a douăspezece ediție a Maratonului București. Fondurile strânse de alergătorii Team Hope vor fi direcționate către Adria

1 Donatii

Succes!!!
03 Oct 2019