O casă și o familie pentru fiecare copil @ Dăruiește ziua ta ~ 2016

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună.

Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai frumos lucru din viața ta: să împărtășești cei ai mai bun în tine cu cei apropiați.

Dar poți face chiar mai mult decât atât! Poți folosi această oportunitate pentru a împărți bucurie și celor pe care nu îi cunoști și pentru care momentele de fericire sau speranță din viața lor sunt foarte rare.

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care tu simți că rezonezi. Principiul este simplu și vechi decând lumea: "Dar din dar se face Rai" :).

Ce trebuie să faci?

Intra pe http://galantom.ro/daruiesteziuata/ și

1. Alege cauza în care crezi
Iți alegi proiectul pe care vrei să îl susții. Poți alege dintre proiectele organizațiilor care sunt deja pe platformă sau ne poți propune o organizatie nouă.

2. Creaza-ți o pagina pentru Dăruiește ziua ta
Iți creezi o pagină de donații în doar câteva minute, completând data nașterii, datele de contact, titlul paginii și suma pe care îți propui să o strângi. Apoi vei avea posibilitatea să îți personalizezi pagina cu poza ta și un text cu motivația personală.

3. Raspândește vestea bună
După ce vei primi aprobarea paginii tale de donații pe e-mail, poți începe să o promovezi online și offline. Încurajeaza-ți prietenii să fie alături de tine și să doneze pentru cauza ta banii pe care i-ar fi dat pe cadouri. Ei vor dona online direct pe pagina ta, rapid și sigur, prin plata securizata, cu cardul.

Perioada optimă de a începe campania de ziua ta este cu 2-3 saptămâni înainte.

Gasești aici câteva recomandari pentru fundraising.

Spor la ajutor! :)

[ Show more ]
Galantomi:

4

Donatii:

51

Suma:

6,470 RON

Pagini fundraising

Cadoul Meu

Pe 5 noiembrie e ziua mea! ;) Anul acesta am hotarat sa imi daruiesc ziua de nastere unei cauze nobile astfel ca banii pe care i-ati fi cheltuit pe

1,000 RON Target
120 RON Suma
1 Donatii
12% Complete

Shared kindness

Dear friends, Taking advantage that my birthday is right around the corner, I would like to make it more significant with your support. As such, I w

450 RON Target
260 RON Suma
4 Donatii
57.777777777778% Complete

Cel mai frumos cadou de ziua mea

Anul acesta am hotărât să dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie: proiectul O casă și o familie pentru fiecare copil al organizației Ho

1,000 RON Target
915 RON Suma
8 Donatii
91.5% Complete

Poartă pentru copilărie

Suntem Corina și Claudiu, doi tineri care cred cu tărie în puterea fiecărui individ de a contribui la o lume mai bună, chiar și prin cele mai mi

2,500 RON Target
5,175 RON Suma
38 Donatii
100% Complete