Împreună contribuim la succesul celor cu mai puține șanse @ Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2021

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.

Bucharest Running Club informează că, după analizarea situației actuale și evaluarea tuturor scenariilor, împreună cu partenerii și factorii de decizie implicați în procesul de organizare, este încrezătoare că poate anunța datele competițiilor Bucharest Running Club din acest an. Așadar, Bucureștiul va putea găzdui în condiții de siguranță Raiffeisen Bank Bucharest Marathon, în perioada 30-31 octombrie 2021.

Întrucât siguranța și sănătatea alergătorilor participanți sunt o prioritate pentru evenimentele pe care le organizăm, accesul alergătorilor se va face doar în baza certificatului de vaccinare cu o limită de 10.000 de participanți.

Mai multe detalii pe bucharest-marathon.com.

[ Show more ]
Galantomi:

2

Donatii:

4

Suma:

600 RON

Pagini fundraising

ALERG PENTRU MARINA ȘI ALȚI TINERI DIN ORFELINATE CARE AU NEVOIE DE NOI

Salutare,  Eu sunt Raluca și fac parte din #TeamHope pentru a o susține pe Marina, o adolescentă ce a crescut în asistență maternală, apoi în

600 RON Target
75 RON Suma
1 Donatii
12.5% Complete

ALERG PENTRU MARINA ȘI ALȚI TINERI DIN ORFELINATE CARE AU NEVOIE DE NOI

Eu sunt Betty și sportul mă ajută să îmi mențin un tonus fizic și psihic excelent, mă ajută să mă rup de rutina zilnică și să mă bucur

600 RON Target
525 RON Suma
3 Donatii
87.5% Complete