Un adăpost sigur și condiții decente pentru Cosmin - un adolescent de nota 10! @ Daruieste ziua ta ~ 2021

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună.

Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai frumos lucru din viața ta: să împărtășești cei ai mai bun în tine cu cei apropiați.

Dar poți face chiar mai mult decât atât! Poți folosi această oportunitate pentru a împărți bucurie și celor pe care nu îi cunoști și pentru care momentele de fericire sau speranță din viața lor sunt foarte rare. 

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi. Principiul este simplu și vechi decând lumea: "Dar din dar se face Rai" :).

Ce trebuie să faci?

Intra pe ziuata.galantom.ro și

1. Alege cauza în care crezi!

Îți alegi proiectul pe care vrei să îl susții. Poți alege dintre proiectele organizațiilor care sunt deja pe platformă sau ne poți propune o organizatie nouă.

2. Creaza-ți o pagina pentru Dăruiește ziua ta!

Iți creezi o pagină de donații în doar câteva minute, completând data nașterii, datele de contact, titlul paginii și suma pe care îți propui să o strângi. Apoi vei avea posibilitatea să îți personalizezi pagina cu poza ta și un text cu motivația personală.

3. Raspândește vestea bună

După ce vei primi aprobarea paginii tale de donații pe e-mail, poți începe să o promovezi online și offline. Încurajeaza-ți prietenii să fie alături de tine și să doneze pentru cauza ta banii pe care i-ar fi dat pe cadouri. Ei vor dona online direct pe pagina ta, rapid și sigur, prin plata securizata, cu cardul.

Perioada optimă de a începe campania de ziua ta este cu 2-3 saptămâni înainte. 

Gasești aici câteva recomandari pentru fundraising.

Spor la ajutor! :)

[ Show more ]
Supporters:

4

Donations:

79

Raised:

8,155 RON

Fundraising pages

100 RON pentru fiecare an din viața mea pentru copii care au nevoie de un adăpost sigur.

(RO) Anul acesta, dragi prieteni, am decis să nu aștept daruri de la voi către mine, ci să vă rog, dacă se poate, să dăruiți celor lipsiți d

4,400 RON Target
4,974 RON Raised
49 Donations
100% Complete

O donație pentru Cosmin, un cadou pentru aniversarea zilei mele de naștere

Salutare, Eu sunt Tery și, anul acesta, am ales să îmi donez aniversarea zilei de naștere către Cosmin pentru că eu am avut norocul de a primi d

1,500 RON Target
1,541 RON Raised
11 Donations
100% Complete

O donație pentru Cosmin, un cadou pentru ziua mea de naștere

Niciodată nu e prea târziu să aduci un zâmbet pe chipul unui copil! Nu ți se pare că ești mai fericit atunci când dăruiești decât atunci c

2,000 RON Target
455 RON Raised
7 Donations
22.75% Complete

O donație pentru Cosmin, un cadou pentru mine

Salutare, Mă bucur că ai ajuns pe pagina creată pentru a-l ajuta pe Cosmin! Eu sunt Alina, iar pe 12 ianuarie e ziua mea de naștere. Zi pe care î

1,000 RON Target
1,185 RON Raised
12 Donations
100% Complete