Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România

O casă și o familie pentru fiecare copil @ UNIQA Asigurări Bucharest Family & 10K - Virtual Run ~ 2020

Dată: 22 August 2020

Ediția din acest an a UNIQA Asigurări Bucharest Family &10K, programată pentru data de 22 august 2020, va avea loc virtual. Alergătorii vor lua startul în același timp, chiar dacă pe traseele alese de ei înșiși, fiecare pentru cauza pentru care o optat, în speranța că, în acest fel, se va genera energia bună, pe care o crează un astfel de eveniment și se vor strânge fonduri pentru finanțarea activităților ONG-urilor asociate.

[ Show more ]

4

Galantomi:

39

Donații:

3,156 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Ediția din acest an a UNIQA Asigurări Bucharest Family &10K, programată pentru data de 22 august 2020, va avea loc virtual, având în vedere incertitudinile legate de condițiile de desfășurare în contextul apropierii de data stabilită, precum și specificul evenimentului, care promovează practicarea sportului în familie, indiferent de vârstă.

Alergătorii vor lua startul în același timp, chiar dacă pe traseele alese de ei înșiși, fiecare pentru cauza pentru care o optat, în speranța că, în acest fel, se va genera energia bună, pe care o crează un astfel de eveniment și se vor strânge fonduri pentru finanțarea activităților ONG-urilor asociate.

Timp de 3 ore, Bucharest RUNNING CLUB va transmite live pe pagina de FB a evenimentului, pe YouTube și pe aplicația #RunRomania încălzirea, interviuri cu reprezentanții ONG-urilor pentru care se aleargă, imagini cu alergători din diverse zone din București și din lume, fotografii pe care alergătorii le vor transmite către organizatori pentru a fi publicate.

În urma intervențiilor din transmisiunea live, prin tragere la sorți, se vor acorda și premiile oferite de partenerii evenimentului.

Curse la care te poți înscrie:

10 KM - individual

2 x 5 KM - in echipă