O casă și o familie pentru fiecare copil @ UNIQA Asigurări Bucharest Family & 10K - Virtual Run ~ 2020

Ediția din acest an a UNIQA Asigurări Bucharest Family &10K, programată pentru data de 22 august 2020, va avea loc virtual, având în vedere incertitudinile legate de condițiile de desfășurare în contextul apropierii de data stabilită, precum și specificul evenimentului, care promovează practicarea sportului în familie, indiferent de vârstă.

Alergătorii vor lua startul în același timp, chiar dacă pe traseele alese de ei înșiși, fiecare pentru cauza pentru care o optat, în speranța că, în acest fel, se va genera energia bună, pe care o crează un astfel de eveniment și se vor strânge fonduri pentru finanțarea activităților ONG-urilor asociate.

Timp de 3 ore, Bucharest RUNNING CLUB va transmite live pe pagina de FB a evenimentului, pe YouTube și pe aplicația #RunRomania încălzirea, interviuri cu reprezentanții ONG-urilor pentru care se aleargă, imagini cu alergători din diverse zone din București și din lume, fotografii pe care alergătorii le vor transmite către organizatori pentru a fi publicate.

În urma intervențiilor din transmisiunea live, prin tragere la sorți, se vor acorda și premiile oferite de partenerii evenimentului.

Curse la care te poți înscrie:

10 KM - individual

2 x 5 KM - in echipă

[ Show more ]
Galantomi:

4

Donatii:

39

Suma:

3,156 RON

Pagini fundraising

Alergăm separat, dar împreună, pentru a ajuta copiii să rămână în familie!

Suntem tare bucuroși să putem alerga într-o competiție în aceste vremuri în care stăm mai dergabă izolați! Ne bucurăm că putem fi cumva îm

1,500 RON Target
1,605 RON Suma
19 Donatii
100% Complete

Alerg pentru a ajuta copiii să rămână în familia lor și nu într-un centru de plasament

Salutare, prieteni!     Deoarece alergarea face parte din viața mea, anul acesta am hotărât să folosesc acest obicei pentru a ajuta. Alergând

700 RON Target
761 RON Suma
11 Donatii
100% Complete

Alerg pentru Hope and Homes for Children

Fiindcă mulți dintre noi am fost și suntem în continuare suficient de norocoși să avem o locuință confortabilă și o familie care să ne asig

500 RON Target
150 RON Suma
1 Donatii
30% Complete

Alerg pentru a ajuta o familie să rămână împreună @Uniqa Asigurări Bucharest Family

  Salutare, prieteni!  Acum 4 ani, am decis să includ în rutina mea zilnică alergarea și a fost una dintre cele mai bune decizii din viața mea.

700 RON Target
640 RON Suma
8 Donatii
91.428571428571% Complete