Susținem familiile nevoiașe afectate de Covid @ 30 Day Fundraising Challenge ~ 2020

Nu ești neapărat un sportiv pasionat, ziua ta de naștere a trecut, nu ai o provoare personală pe care să o folosești pentru a promova o cauză, dar vrei să ajuți organizând propria ta campanie de fundraising pe o perioadă determinată pentru cauza în care crezi.

Poti face asta pe Galantom prin intermediul campaniei 30 Day Fundraising Challenge. Provocarea ta va fi să implementezi o campanie de fundraising în comunitatea ta și să faci eforturi asumate pentru a-ți atinge targetul propus, într-o o perioadă de 30 de zile.

Vei fi un model de urmat facand maching la donatiile primte sau donând pe perioada campaniei cât poți pentru cauza susținută.

Vă așteptăm cu campaniile voastre de fundraising care să păstreze principul fundraisingului voluntar individual și noi abia așteptăm să le implementam pe Galantom. 

Binele învinge!

[ Show more ]
Galantomi:

4

Donatii:

213

Suma:

31,770 RON

Pagini fundraising

Tu donezi, iar DB dublează donația ta. Totul pentru a-i ajuta pe cei mai vulnerabili în fața COVID-19!

Dragi colegi, Parteneriatul dintre DB Global Technology și Hope and Homes for Children a ajuns deja în cel de-al patrulea an. Am alergat împreuna l

25,000 RON Target
31,620 RON Suma
212 Donatii
100% Complete

30 Day Fundraising Challenge

Aleg provocarea 30 Day Fundraising Challenge! În timp ce noi stăm acasă și ne planificăm activitățile și meniul, facem liste cu evenimente cul

1,000 RON Target
150 RON Suma
1 Donatii
15% Complete