Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România

Alătură-te Team Hope - Dă pasiunii tale sportive un sens

Dată: 31 December 2020
Când alergi, o faci pentru tine. Alergi ritmic, cu gândurile tale, departe de zgomot, de griji. Inima face singurul zgomot care îți este familiar,
[ Show more ]

2

Galantomi:

13

Donații:

1,270 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Când alergi, o faci pentru tine. Alergi ritmic, cu gândurile tale, departe de zgomot, de griji. Inima face singurul zgomot care îți este familiar, este intim, personal, vine din tine. Când alergi, cu fiecare efort, îți simți inima.  

Noi vrem să ți-o asculți și s-o urmezi, cu fiecare metru câștigat, cu fiecare competiție!  

Paul (2 ani) și Traian (4 ani) s-au mutat în prima zi a lunii iunie împreună cu părinții într-o garsonieră, ce îi aparținea bunicului patern. Cei doi tineri părinți sunt încântați că vor vor locui fără să mai plătească chirie, însă nu au posibilitatea să renoveze locuința și nici să achiziționeze electrocasnicele necesare.   

Realizează cât de goală este casa doar când ne invită să luăm loc și atunci devine atât de evidentă lipsa mobilierului: doar un scaun, o mică măsuță improvizată și un televizor. Nu există pat, dorm pe jos, dar casa este plină de privirea mamei, care își urmărește permanent copiii, le vorbește cu blândețe, îi alină când îi doare, face planuri pentru grădinița la care îi va duce.  

Alina, mama copiilor, a crescut într-un centru de plasament de la vârsta de 5 ani, când părinții au fost arestați. Când avea 9 ani, mama sa a murit și a rămas în grija statului până la vârsta de 18 ani. La 14 ani, Alina a devenit pentru prima oară mamă, în urma unei relații cu un partener care se purta urât cu ea. Acest copil se află în grija statului, iar tânăra mamică încearcă să-și ia înapoi copila și de aceea face tot ce poate pentru a demonstra că este o mamă bună și că le poate oferi copiilor ei tot ce au nevoie.   

25.000 de lei ar fi suficienți pentru a le renova locuința, pentru a o dota cu aparatură electrocasnică și mobilierul necesar. Vom putea organiza înclusiv un spațiu destinat activităților educative ale celor doi băieți, le vom asigura îmbrăcămintea, încălțămintea și produsele necesare unui trai demn. Pentru mama copiilor vrem să acoperim costurile de școlarizare pentru un curs de frizerie, iar pentru Tudor, să acoperim costurile pentru un tratament stomatologic foarte necesar.