Locul copiilor este în familie, nu în orfelinat @ Daruieste ziua ta ~ 2020

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună.

Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai frumos lucru din viața ta: să împărtășești cei ai mai bun în tine cu cei apropiați.

Dar poți face chiar mai mult decât atât! Poți folosi această oportunitate pentru a împărți bucurie și celor pe care nu îi cunoști și pentru care momentele de fericire sau speranță din viața lor sunt foarte rare. 

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care tu simți că rezonezi. Principiul este simplu și vechi decând lumea: "Dar din dar se face Rai" :).

Ce trebuie să faci?

Intra pe http://galantom.ro/daruiesteziuata/ și

1. Alege cauza în care crezi

Iți alegi proiectul pe care vrei să îl susții. Poți alege dintre proiectele organizațiilor care sunt deja pe platformă sau ne poți propune o organizatie nouă.

2. Creaza-ți o pagina pentru Dăruiește ziua ta

Iți creezi o pagină de donații în doar câteva minute, completând data nașterii, datele de contact, titlul paginii și suma pe care îți propui să o strângi. Apoi vei avea posibilitatea să îți personalizezi pagina cu poza ta și un text cu motivația personală.

3. Raspândește vestea bună

După ce vei primi aprobarea paginii tale de donații pe e-mail, poți începe să o promovezi online și offline. Încurajeaza-ți prietenii să fie alături de tine și să doneze pentru cauza ta banii pe care i-ar fi dat pe cadouri. Ei vor dona online direct pe pagina ta, rapid și sigur, prin plata securizata, cu cardul.

Perioada optimă de a începe campania de ziua ta este cu 2-3 saptămâni înainte. 

Gasești aici câteva recomandari pentru fundraising.

Spor la ajutor! :)

[ Show more ]
Galantomi:

4

Donatii:

24

Suma:

2,810 RON

Pagini fundraising

Pentru ca fiecare copil să crească într-o familie sigură, înconjurat de iubire

Pentru ziua mea de anul acesta, cer donații pentru cauza fundației Hope and Homes for Children România. I-am ales pe ei, pentru că misiunea lor

1,000 RON Target
1,010 RON Suma
14 Donatii
100% Complete

Regaliamo loro un pò di luce!

Angelo custode dei bimbi del mondo stringiamo le mani in un girotondo averne un amico è un gran tesoro averne tanti vale più dell'oro".   AMICI, 

2,000 RON Target
50 RON Suma
1 Donatii
2.5% Complete

A da este una dintre cheile fericirii!

Am avut ocazia să cunosc mulți tineri din familii defavorizate, inclusiv copii din centrele de plasament de tip vechi. Suferința lor este cea care

800 RON Target
200 RON Suma
1 Donatii
25% Complete

Shelter an orphan child with love and bring him home

For my birthday this year I'd like my present to be giving back a speck of love to those who need it most - orphan children. After doing some research

1,000 RON Target
1,550 RON Suma
8 Donatii
100% Complete