O casă pentru Adriana și copiii ei @ Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2019

În 12–13 octombrie, Hope and Homes for Children participă la cea de-a douăspezece ediție a Maratonului București. Fondurile strânse de alergătorii Team Hope vor fi direcționate către Adriana și copiii ei care au nevoie de o casă. 

Adriana este un om minunat, care își crește copiii cu multă afecțiune, o femeie care a renunțat la tot pentru viitorul celor mici. Își duce traiul cu modestie și demnitate într-un spațiu care cu greu ar putea să fie numit „casă”, darămite „acasă”.

Condițiile precare în care trăiesc cu toții ar putea duce, pentru multe familii, la abandonul copiilor în grija statului. Dar Adriana nu a avut de gând să renunțe niciodată la copiii ei. Știe că dragostea de mamă este cel mai important lucru pe care îl poți dărui copiilor tăi. În ciuda greutăților financiare, Adriana își gospodărește foarte bine căminul. Camera unde locuiesc toți este curată, copiii sunt mereu spălați, curat îmbrăcați, veseli și premianți la școală. Ceea ce pentru mulți dintre noi este o provocare să realizăm pentru un copil, Adriana reușește să facă pentru 7! 7 copii premianți, curați, crescuți fără apă curentă și electricitate!

Designerul Omid Ghannadi a întâlnit-o pe Adriana și familia ei în 2017 când lucra la emisiunea „Visuri la cheie” (PRO TV). Din momentul în care a cunoscut-o, pe ea și pe cei 7 copii ai săi, a știut că trebuie să facă ceva să o ajute. Așa că a apelat la Hope and Homes for Children pentru a-i construi o casă adecvată care să o ajute să rămână împreună cu copiii ei și să le ofere o viață mai bună. 

Omid a început deja construcția casei, care va fi mai mult decât o locuință, în care apa curentă, electricitatea și alte lucruri pe care mulți dintre noi le considerăm normale să devină realitate și pentru această familie încercată de viață. Va fi casa lor din vis.

Dar, pentru a putea duce construcția la bun sfârșit și a împlini visul familiei de avea o locuință pe care să o numească „acasă”, mai avem nevoie de sprijin.

35.000 lei reprezintă fondurile necesare pentru terminarea construcției casei. 

Împreună putem să îl ajutăm pe Omid să își împlinească visul, acela de a oferi copiilor Adrianei o locuință în care să crească fericiți. Este foarte simplu să faci bine atunci când tot ce lipsește este ceva material. În această familie există iubire, mai au nevoie doar de un acoperiș deasupra capului!

[ Show more ]
Galantomi:

4

Donatii:

1

Suma:

300 RON

Pagini fundraising

Alerg pentru Adriana și copiii ei

Am mai alergat pentru Adriana și la Semimaratonul București. Voi alerga și acum. Pentru că știu că lucrurile bune se fac în timp, cu pași mic,

2,500 RON Target
0 RON Suma
0 Donatii
0% Complete

Alerg pentru Adriana si copiii ei

In primavara am participat la Semimaratonul Bucuresti si am adunat bani pentru a construi o casa pentru Adriana si familia ei. Fac acest lucru si la M

10,000 RON Target
0 RON Suma
0 Donatii
0% Complete