Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România

Dăruiește ziua ta pe Galantom

Date: 31 December 2019
Se apropie ziua ta de naștere sau de nume. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toată lumea te
[ Show more ]

1

Supporters:

Donations:

0 RON

Raised:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Se apropie ziua ta de naștere sau de nume. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toată lumea te întreabă ce îți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai deja tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Însă, poți face o faptă bună și împărtăși bucuria zilei tale de naștere sau de nume și cu cei care au nevoie de ajutor. 

Acum poți să îți dăruiești ziua de naștere sau 
pe cea de nume pentru a susține programele 
Hope and Homes for Children. Poți ajuta un copil dintr-o familie vulnerabilă aflat în programele Hope and Homes for Children să aibă rechizite și haine pentru tot anul școlar. Sau poți sprijini un tânăr adult să urmeze un curs vocațional. Sau o familie să își repare locuința.

Principiul este simplu și vechi de când lumea: „Dar din dar se face Rai”.

Ce trebuie să faci pentru a-ți dona ziua de naștere pentru copiii din programul de prevenire a separării copilului de familie desfășurat de Hope and Homes for Children? 

1. Roagă-ți prietenii și apropiații să nu mai consume timp căutând cadoul potrivit pentru tine. Spune-le că îți dorești un cadou special, acela de a face fericit un copil sau un tânăr în dificultate.

2. Noi îți creăm pagina de fundrasing pe platforma Galantom. Avem nevoie de următoarele informații: data nașterii, date de contact, titlul paginii, poza ta și suma pe care îți propui să o aduni.

3. Îți trimitem link către pagina ta de donații pe email.

4. Răspândește vestea! Adună banii! Încurajează-ți prietenii să fie alături de tine și să doneze pentru cauza ta banii pe care i-ar fi dat pe cadouri. Ei vor dona online direct pe pagina ta, rapid și sigur, prin plata securizată, cu cardul.

Te-am convins? Trimite-ne un email la andrei@hopeandhomes.ro (ideal ar fi cu 2-3 săptămâni înainte) și te ajutăm să ai ziua de naștere cu fapte bune pe care ți-o dorești. Descarcă de aici mai multe informații despre cum îți poți dona ziua de naștere, inclusiv idei pentru a face fundraising.

La mulți ani cu fapte bune! :-)