Vlad Mariş - Hope and Homes for Children România

Hope Ball - O seară a Speranţei

0 RON Donations raised
0% Complete
5,000 RON Target
0 Donations
I want to donate!

 

Pe 8 noiembrie 2014, Hope and Homes for Children România organizează primul său bal caritabil, o seară superbă de desfătare, eleganţă şi generozitate în frumoasa Sală de Marmură a Cercului Militar.

Hope Ball 2014 va fi un eveniment spectaculos, plin de emoţie şi momente artistice extraordinare în sprijinul Hope and Homes for Children România. Tema serii, Fire and Ice (Foc şi Gheaţă), va oferi efecte speciale uimitoare, o minunată masă cu trei feluri, divertisment de excepţie şi surprize spectaculoase pe parcursul serii.

Susţineţi alături de mine cauza minunată pentru care luptă Hope and Homes for Children - o casă şi o familie pentru cei mai vulnerabili copii din România - şi, pentru fiecare donaţie în valoare de cel puţin 200 EUR, veţi primi un bilet la acest eveniment extraordinar.

Pentru mai multe informaţii puteţi vizita www.thehopeball.org.

Vă mulţumesc! 


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România (HHC România) este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 15 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România.

O casă și o familie pentru fiecare copil

Ne-am propus ca, până în 2020, să punem capăt instituţionalizării copiilor în ţara noastră. E un obiectiv ambiţios, dar realist, şi avem nevoie de toată susţinerea pe care o putem primi pentru a-l putea atinge.

0 Donations

There are no donations. Be the first one to donate!