Ioana aleargă pentru TEAM HOPE

 

Ioana Isopescu Hope and Homes for Children România

45% Complete
225 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
2
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Ar mai fi timp un pic de timp să strângem niște bănuți pentru a ajuta câțiva copii proveniți din familii aflate în dificultate sau, mai abrupt - fără famile deloc. Eu susțin programul Hope and Homes for Children Romania și vă invit pe pagina mea Galantom pentru o donție cât de mică: 20, 30, 50 de lei... Câțiva copii condamnați momentan la o formă de instituționalizare alienantă vă vor rămâne pururea recunoscători. Eu încerc dumincă s-alerg pentru ei, la Bucharest International Marathon. Uneori, din păcate, nu suntem toți la fel... (de norocoși). Vă mulțumesc.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Suntem o organizație non-profit care schimbă din rădăcini sistemul de protecție a copilului din România. 

 

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

Pe 5 octombrie 2014, Hope and Homes for Children România participă pentru prima dată la Bucharest International Marathon, şi suntem mândri şi onoraţi să fim una dintre organizaţiile oficiale ale evenimentului. E un prilej de bucurie, dar e şi o mare provocare, pentru că vrem să determinăm cât mai mulţi oameni să devină parte din echipa noastră, TEAM HOPE, şi să ne ajute să str

 

2 Donații

05 Oct 2014
03 Oct 2014
Ioana Isopescu : Hope and Homes for Children România
Ioana aleargă pentru TEAM HOPE