Chef FOA (Florin Scripca) - Hope and Homes for Children România

Sunt FOA și sunt alături de Team Hope!

405 RON Donatii stranse
20.25% Complete
2,000 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Mă numesc Florin Scripcă, dar toată lumea mă știe drept Foa și în data de 05 octombrie voi participa la Maratonul Internațional București.

Alergatul într-o competiție este ceva nou pentru mine. Proiectul HHC România mi-a dat motivația necesară pentru a mă înscrie împreună cu 3 buni prieteni la cursa de ștafetă. Îmi plac provocările, iar faptul că voi alerga pentru o cauza nobilă face ca satisfacția maratonului să fie mult mai mare.

Ne vedem pe 05 octombrie!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România (HHC România) este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 15 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România.

O casă și o familie pentru fiecare copil

Ne-am propus ca, până în 2020, să punem capăt instituţionalizării copiilor în ţara noastră. E un obiectiv ambiţios, dar realist, şi avem nevoie de toată susţinerea pe care o putem primi pentru a-l putea atinge.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2014

Pe 5 octombrie 2014, Hope and Homes for Children România participă pentru prima dată la Bucharest International Marathon, şi suntem mândri şi onoraţi să fim una dintre organizaţiile oficiale

4 Donatii

75 RON
03 oct 2014
Succes
03 oct 2014
Succes!
03 oct 2014
See u @finish line!
03 oct 2014