Liliana Borsan - Hope and Homes for Children România

Liliana alearga pentru Hope and Homes for Children Romania

430 RON Donatii stranse
86% Complete
500 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Va multumesc ca v-ati facut timp sa vizitati pagina mea Galantom.  

Donatiile voastre vor fi folosite pentru a oferi o casa adevarata copiilor in nevoie. Acest ONG a realizat miracole aici, in Romania. Aflati mai multe detalii despre activitatea lui pe website-ul oficial: http://www.hhc.ro.  

Donatiile prin Galantom sunt simple, rapide si complet sigure. Informatiile voastre personale sunt in siguranta - cei de la Galantom nu le vor vinde si nu va vor trimite email-uri nedorite. Odata ce donatia este finalizata, ei vor trimite fondurile direct catre organizatie. Este cel mai eficient mod de a dona - economiseste timp si costuri pentru organizatie.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România (HHC România) este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 15 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România.

O casă și o familie pentru fiecare copil

Ne-am propus ca, până în 2020, să punem capăt instituţionalizării copiilor în ţara noastră. E un obiectiv ambiţios, dar realist, şi avem nevoie de toată susţinerea pe care o putem primi pentru a-l putea atinge.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2014

Pe 5 octombrie 2014, Hope and Homes for Children România participă pentru prima dată la Bucharest International Marathon, şi suntem mândri şi onoraţi să fim una dintre organizaţiile oficiale

5 Donatii

03 oct 2014
02 oct 2014
02 oct 2014
29 sep 2014
28 sep 2014