Susțin #TeamHope

 

Robert Ion Hope and Homes for Children România

100% Complete
1,055 RON
Donations raised
1,000 RON
Target
10
Donations
I want to donate!

Din nou alături de Team Hope. Doar peisajul l-am schimbat, asfaltul orașului a fost înlocuit de cărările din Pădurea Băneasa. Constantă a rămas și cauza, copiii vulnerabili ai României. 

În 4 noiembrie, voi alerga pentru cei șase copii ai familiei Bozga. Ei și părinții lor locuiesc într-o colibă de chirpici, care stă să se dărâme. Înconjuraţi de câini maidanezi și locuind în condiții nepotrivite, copiii sunt expuşi unui mediu insalubru şi periculos, dar totuşi merg în fiecare zi la şcoală şi la gradiniţă și au rezultate bune la învățătură. Singurul venit constant al familiei e ajutorul social şi alocaţia copiilor, dar nu e suficient. Din cauza situației financiare, părinții nu le pot asigura copiilor cele necesare pentru frecventarea în condiții normale a școlii și grădiniței.   

Banii pe care îi adunăm noi, alergătorii din Team Hope, nu înseamnă doar o investiție în condiții de trai mai bune pentru ei, ci o investiție în viitorul lor. Ei vor rămâne alături de părinții lor, acolo unde le este locul, și vor avea parte de copilăria pe care o merită. Vor continua să frecventeze școala și viitorul lor se va schimba în bine. Sunt sigur de asta. Asta este o altă constantă a susținerii pe care o acord proiectelor Hope and Homes for Children.   

Haideți și voi să oferim un viitor mai bun copiilor familiei Bozga!

Donați acum!


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Suntem o organizație non-profit care schimbă din rădăcini sistemul de protecție a copilului din România. 

 

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

În 4 noiembrie 2018, alergătorii participanți la competiția Băneasa Forest Run vor susține Hope and Homes for Children. Fondurile adunate prin direcționarea unei părți din taxa de înscriere vor fi folosite pentru a sprijini familia Bogza. Familia Bogza este formată din cei doi părinți și șase copii cu vârste cuprinse între un an și 9 ani. Ei locuiesc într-o colibă de chirpici,

 

10 Donations

Go, Robert, go!
04 Nov 2018

Radu

200 RON
02 Nov 2018

Anonymous

105 RON
01 Nov 2018

Anonymous

125 RON
Un gest frumos de intr-ajutorare :).
01 Nov 2018
Go Nadia! :)
31 Oct 2018

Marius SP

200 RON
31 Oct 2018
24 Oct 2018

Anonymous

75 RON
Goooo Robert!
23 Oct 2018

Anonymous

150 RON
m/
22 Oct 2018

Irina Gutan

50 RON
godspeed, Michael!
22 Oct 2018
Robert Ion : Hope and Homes for Children România
Susțin #TeamHope