Alergăm pentru copiii familiei Boer

 

The Mono Jacks Hope and Homes for Children România

28.75% Complete
575 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Copilăria este perioada cea mai frumoasă din viața unui om. Sau așa ar trebui să fie. Din păcate, pentru mulți copii, acest capitol de viață aproape că nu există: este doar o etapă tristă dintr-o viață marcată de greutăți.   

Alergăm la Maratonul București alături de Team Hope pentru a susține cauza Hope and Homes for Children, alergăm pentru schimbarea în bine a vieților copiilor. Avem convingerea că, prin contribuția noastră, putem să aducem o rază de speranță și putem reda, măcar în parte, copilăria pe care destinul le-a furat-o acestor copii.   

Alergăm pentru copiii familiei Boer. Alergăm pentru ca aceștia să poată rămâne alături de tatăl lor, să poată avea un trai mai bun, să meargă la școală.   

Ne puteți susține cu încurajări, dar mai ales cu donații - haideți să le redăm copilăria micuților din familia Boer!  

Vă mulțumim!

The Mono Jacks


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Suntem o organizație non-profit care schimbă din rădăcini sistemul de protecție a copilului din România. 

 

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

În 13-14 octombrie 2018, Hope and Homes for Children participă la cea de-a unsprezecea ediție a Maratonului București. Anul acesta, fondurile strânse de alergătorii dinTeam Hope, echipa de alergători fundraiseri ai Fundației, vor fi direcționate către familia Boer.Cazul familiei Boer a ajuns în atenția Hope and Homes for Children în primăvara acestui an când asistentul social din sa

 

3 Donații

Anonymous

75 RON
10 Oct 2018

Anonymous

300 RON
Succes la maraton si felicitari ca va implicati!
09 Oct 2018

Anonymous

200 RON
09 Oct 2018
The Mono Jacks : Hope and Homes for Children România
Alergăm pentru copiii familiei Boer