Theodor Manolache - Hope and Homes for Children România

Sustine-ma si tu la Baneasa Forest Run 2018

230 RON Donations raised
11.5% Complete
2,000 RON Target
3 Donations
22 Days left
I want to donate!

 

Ma simt norocos si privilegiat ca pot sa fac sport si, mai mult, ca pot sa organizez competitii sportive cu echipa Running Media si Asociatia Alergam de placere. De aceea, cu evenimetul Baneasa Forest Run ne-am propus ca la fiecare editie sa sprijinim o cauza sociala, sa punem si noi umarul acolo unde este nevoie, acolo unde soarta a fost mai putin blanda.

La aceasta a 2-a editie, din 4 noiembrie, vrem sa ajutam familia Bogza, strangem bani pentru Hope and Homes for Children Romania, asociatia care sustine mentinerea copiilor alaturi de familie. Mai multe detalii despre cauza sociala Baneasa Forest Run gasiti aici: https://baneasaforestrun.ro/sprijinim-hhc/. Mai multe detalii despre Hope and Homes for Children gasiti aici:https://www.hopeandhomes.ro/. Un singur lucru va spun: 28.436 de copii ajutati de HCC direct sau indirect sa ramana alaturi de familiile lor. Felicitari, ma inclin!

Poate ca unii dintre voi va veti gandi ca “au facut copii fara sa aiba posibilitatea sa-i creasca”. Am si eu aceasta tendinta. Apoi, intr-un studiu recent in care am fost implicat, am vazut ca 41% dintre copii sunt nascuti neplanificat. Asta nu inseamna nedoriti, insa, in unele cazuri, inseamna ca parintii nu pot sa acopere cheltuielile pentru cresterea lor. Este si cazul familiei Bogza, iar amanuntul care m-a dezarmat, care m-a facut sa las deoparte gandirea critica (din pacate, familia este deja afectata de prejudecatile celor din jur) a fost acela ca parintii sunt conștienti de importanta educatiei pentru un viitor mai bun al copiilor. Aceasta familie are nevoie si merita o locuinta mai buna, nu coliba de chirpici in care stau acum. Tatal munceste cu ziua pe unde apuca, dar a reusit sa toarne o fundatie pentru casa. Haideti sa ii ajutam sa puna si caramizile pentru un camin in care isi doreste sa isi creasca in armonie copiii!

Spor!

Theo


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România (HHC România) este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 15 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România.

O casă și o familie pentru fiecare copil

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

Băneasa Forest Run ~ 2018

În 4 noiembrie 2018, alergătorii participanți la competiția Băneasa Forest Run vor susține Hope and Homes for Children. Fondurile adunate prin direcționarea unei părți din taxa de înscriere

3 Donations

Anonymous

30 RON
06 Oct 2018

Anonymous

50 RON
04 Oct 2018
Donez eu primele 100 de caramizi pentru casa familiei Bogza, pentru copiii familiei Bogza. Haideti si voi. Caramida cu caramida. Va multumesc!
08 Aug 2018