Familia Horia are nevoie de ajutorul nostru!

 

Valentin Carabasa Hope and Homes for Children România

40% Complete
200 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Dragi prieteni, a venit momentul sa va invit la un nou demers caritabil. Familia Horia, compusa din 9 copii si 2 parinti, locuieste într-o cameră de 15 metri pătrați din chirpici fara racodare la electricitate, apa si canalizare. Tatal lor munceste cu ziua prin sat si sunt cunoscuti in comunitate drept o familie unita si muncitoare. Din cauza conditiilor grele unul dintre copii a renuntat la scoala si ceilalti, de asemenea, au risc de abandon scolar. Echipa Hope a introdus familia in programul de prevenire a separarii copilului de familie si doresc sa construiasca unui spatiu de locuit decent, dezvoltarea unei micro-ferme prin care familia sa se poata sustine si consiliere pentru educatia copiilor.

 Intreaga poveste se afla aici: http://hhc.galantom.ro/event-projects/view?id=1279 si ma puteti contacta pentru mai multe detalii. O prietena buna este in echipa Hope si cu mult ajutor si buna vointa au reusit sa salveze cateva familii in situatii asemanatoare pana acum.

 Nu am stat pe ganduri, m-am alaturat echipei Hope si va invit si pe voi sa contribuiti. Dorim sa ajutam familia Horia sa ramana impreuna si sa oferim copiilor o situatie decenta si sansa de a continua studiile . 

Doneaza orice suma mai jos si ofera copiilor familiei Horia o sansa!

Pentru orice alte detalii va stam la dispozitie.

Multumim.

Valentin


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Suntem o organizație non-profit care schimbă din rădăcini sistemul de protecție a copilului din România. 

 

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

În 12-13 mai 2018, Hope and Homes for Children participă la a șaptea ediție a Semimaratonului București. Fondurile strânse de alergătorii Team Hope, alergători individuali sau angajați ai companiilor partenere, vor fi direcționate către familia Horia. Familia Horia este compusă din cei doi părinți și nouă copii cu vârste între un an și 15 ani. Însă, familia se va extinde în c

 

3 Donații

bafta la cursa!
12 May 2018

Bogdan

100 RON
Felicitari Valentin! :)
09 Apr 2018
03 Apr 2018
Valentin Carabasa : Hope and Homes for Children România
Familia Horia are nevoie de ajutorul nostru!