Alergăm împreuna alături de Team Hope!

 

Cristian Botan Hope and Homes for Children România

100% Complete
1,750 RON
Sumă strânsă
1,500 RON
Target
5
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Pe 13 mai alergăm pentru Familia Horia la Bucharest Half Marathon 2018. Suntem motivați de misiunea Hopes and Homes for Children de a le oferi copiilor vulnerabili ai României șansa unui alt destin alături de familia lor. Indiferent cu cât puteți contribui, vă invităm să oferiți o mână de ajutor celor mai puțin norocoși. Puteți dona online din fața propriului calculator, iar fiecare bănuț merge direct spre programul de prevenire a separării copilului de familie desfășurat de Hope and Homes for Children.

Cătălin, Valentin și Cristian

Familia Horia este compusă din cei doi părinți și nouă copii cu vârste între un an și 15 ani. Însă, familia se va extinde în curând, mama fiind însărcinată în luna a cincia. Toți locuiesc într-o cameră de 15 metri pătrați din chirpici, modest mobilată și având o singură fereastră. Casa nu este racordată la electricitate, apă și canalizare, iar pe jos nu au podea, ci doar pământ. Se încălzesc cu o sobă pe lemne, pe care mama și gătește. Tatăl muncește cu ziua prin sat pentru a-și întreține familia, în timp ce mama are grijă de copii și casă. Sunt cunoscuți în comunitate drept o familie unită, de încredere și muncitoare. Din cauza condițiilor grele de trai, unul dintre copiii cu vârsta de școală a renunțat la studii, însă și ceilalți copii sunt în risc de abandon școlar. Părinții au nevoie de sprijin pentru a oferi condiții mai bune de trai copiilor și a-i ajuta să își continue studiile. Hope and Homes for Children a introdus familia Horia în programul de prevenire a separării copilului de familie și a realizat un plan de intervenție prin care să îmbunătățească situația în care aceasta se află. Acest plan include construirea unui spațiu de locuit adecvat tuturor membrilor familiei (o casă cu trei camere și bucătărie), racordarea casei la rețelele de electricitate și apă, dezvoltarea unei micro ferme care va genera venituri și va contribui la asigurarea unei alimentații potrivite pentru copii și părinți, precum și consiliere și sprijin în îngrijirea, îndrumarea și educarea copiilor (prin oferirea de rechizite, îmbrăcăminte și încălțăminte, facilitarea accesului la servicii medicale, informarea membrilor familiei cu privire la igienă), toate în scopul continuării frecventării și reîntoarcerii copiilor la școală. Costurile necesare acestor intervenții ajung la 90.000 lei, sumă pe care ne propunem să o adunăm cu sprijinul alergătorilor din Team Hope!

Mulțumim!!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Suntem o organizație non-profit care schimbă din rădăcini sistemul de protecție a copilului din România. 

 

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

În 12-13 mai 2018, Hope and Homes for Children participă la a șaptea ediție a Semimaratonului București. Fondurile strânse de alergătorii Team Hope, alergători individuali sau angajați ai companiilor partenere, vor fi direcționate către familia Horia. Familia Horia este compusă din cei doi părinți și nouă copii cu vârste între un an și 15 ani. Însă, familia se va extinde în c

 

5 Donații

Succes!
05 Apr 2018

Anonymous

1,000 RON
31 Mar 2018
30 Mar 2018
300 RON
29 Mar 2018
29 Mar 2018
Cristian Botan : Hope and Homes for Children România
Alergăm împreuna alături de Team Hope!