Constantin Ionita - Hope and Homes for Children România

Pași mari pentru familia Horia

225 RON Donatii stranse
45% Complete
500 RON Target
3 Donatii
19 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

 

Anul acesta alerg 21km pentru a oferi șansa la o viață mai bună familiei Horia.

Familia Horia este compusă din cei doi părinți și cei nouă copii cu vârste între 1 și 15 ani.

Toți locuiesc într-o cameră de 15 metri pătrați din chirpici, modest mobilată și având o singură fereastră. Casa nu este racordată la electricitate, apă și canalizare, iar pe jos nu au podea, ci doar pământ. Se încălzesc cu o sobă pe lemne, pe care mama și gătește. 

Tatăl muncește cu ziua prin sat pentru a-și întreține familia, în timp ce mama are grijă de copii și casă. Sunt cunoscuți în comunitate drept o familie unită, de încredere și muncitoare.

Din cauza condițiilor grele de trai, unul dintre copiii cu vârsta de școală a renunțat la studii, însă și ceilalți copii sunt în risc de abandon școlar. Părinții au nevoie de sprijin pentru a oferi condiții mai bune de trai copiilor și a-i ajuta să își continue studiile.

Te invit să ajuți cu o donație pentru a oferi o viață mai bună acestor copilași !

E simplu: EU alerg, iar TU donezi 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România (HHC România) este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 15 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România.

O casă și o familie pentru fiecare copil

Ne-am propus ca, până în 2020, să punem capăt instituţionalizării copiilor în ţara noastră. E un obiectiv ambiţios, dar realist, şi avem nevoie de toată susţinerea pe care o putem primi pentru a-l putea atinge.

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2018

În 12-13 mai 2018, Hope and Homes for Children participă la a șaptea ediție a Semimaratonului București. Fondurile strânse de alergătorii Team Hope, alergători individuali sau angajați ai com

3 Donatii

16 apr 2018
16 apr 2018
Succes
13 apr 2018