Alerg la Maratonul București pentru a ajuta 8 copii să rămână alături de familie

 

Andrei Tecău Hope and Homes for Children România

50% Complete
250 RON
Donations raised
500 RON
Target
4
Donations
I want to donate!

Maratonul București tocmai a căpătat un nou sens pentru mine când am aflat că pot susține cauza Hope and Homes for Children prin alergare. Astfel contribui și eu, alături de ceilalți alergători din Team Hope, pentru a-i ajuta pe copiii familiei Mureșanu să rămână alături de părinți, nu să ajungă într-un orfelinat din cauza condițiilor în care trăiesc.   

Voi alerga 21 km în 15 octombrie cu gândul la ajutor pe care îl acord acestei familiei și vă invit să mă susțineți. Împreună oferim copiilor vulnerabili ai României șansa unui destin mai bun alături de familia lor!  

Mulțumesc!


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Suntem o organizație non-profit care schimbă din rădăcini sistemul de protecție a copilului din România. 

 

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

În 14-15 octombrie 2017, Hope and Homes for Children participă la a zecea ediție a Bucharest Marathon. Anul acesta vom direcționa fondurile strânse de alergătorii noștri către familia Mureșanu. Cazul familiei Mureșanu a ajuns în atenția Hope and Homes for Children în 2016. În urma unei evaluări a reieșit faptul că famlia este foarte vulnerabilă și necesită o intervenție sus

 

4 Donations

Elena

50 RON
13 Oct 2017

Anonymous

50 RON
Namaste
02 Oct 2017

Irina

50 RON
Bravo!
01 Oct 2017
Bravo, Andrei si mult succes!
30 Sep 2017
Andrei Tecău : Hope and Homes for Children România
Alerg la Maratonul București pentru a ajuta 8 copii să rămână alături de familie