Andrei Tecău - Hope and Homes for Children România

Alerg la Maratonul București pentru a ajuta 8 copii să rămână alături de familie

250 RON Donations raised
50% Complete
500 RON Target
4 Donations
I want to donate!

 

Maratonul București tocmai a căpătat un nou sens pentru mine când am aflat că pot susține cauza Hope and Homes for Children prin alergare. Astfel contribui și eu, alături de ceilalți alergători din Team Hope, pentru a-i ajuta pe copiii familiei Mureșanu să rămână alături de părinți, nu să ajungă într-un orfelinat din cauza condițiilor în care trăiesc.   

Voi alerga 21 km în 15 octombrie cu gândul la ajutor pe care îl acord acestei familiei și vă invit să mă susțineți. Împreună oferim copiilor vulnerabili ai României șansa unui destin mai bun alături de familia lor!  

Mulțumesc!


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România (HHC România) este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 15 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România.

O casă și o familie pentru fiecare copil

Ne-am propus ca, până în 2020, să punem capăt instituţionalizării copiilor în ţara noastră. E un obiectiv ambiţios, dar realist, şi avem nevoie de toată susţinerea pe care o putem primi pentru a-l putea atinge.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2017

În 14-15 octombrie 2017, Hope and Homes for Children participă la a zecea ediție a Bucharest Marathon. Anul acesta vom direcționa fondurile strânse de alergătorii noștri către familia Mureșan

4 Donations

50 RON
13 Oct 2017

Anonymous

50 RON
Namaste
02 Oct 2017
50 RON
Bravo!
01 Oct 2017
Bravo, Andrei si mult succes!
30 Sep 2017