Alerg primul semimaraton pentru familie și susțin #TeamHope

 

Tudor Iacob Hope and Homes for Children România

100% Complete
500 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
7
Donații
Vreau să fac o donaţie!

De multe ori mi-am spus că am timp să fac asta mai încolo, când o să fiu mai puțin ocupat, când o să fiu mai pregătit. Însă, momentul perfect nu se arată niciodată când vrei tu. Primul semimaraton e o provocare pe care mi-o doream de mult și mă bucur că nu am stat pe gânduri să o planific, să o pregătesc.

Voi alerga nu pentru a scoate cel mai bun timp, ci pentru a câștiga timp pentru ca o familie să rămână împreună și să aibă condiții mai bune. M-aș bucura să-l câștig alături de voi, să-l dăruim împreună familiei Mureșanu pentru a dezvolta gospodăria lor unde cresc 8 copii. Dacă le oferim acest timp și ajutor, vor evita orfelinatul și vor putea rămâne împreună.

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Suntem o organizație non-profit care schimbă din rădăcini sistemul de protecție a copilului din România. 

 

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

În 14-15 octombrie 2017, Hope and Homes for Children participă la a zecea ediție a Bucharest Marathon. Anul acesta vom direcționa fondurile strânse de alergătorii noștri către familia Mureșanu. Cazul familiei Mureșanu a ajuns în atenția Hope and Homes for Children în 2016. În urma unei evaluări a reieșit faptul că famlia este foarte vulnerabilă și necesită o intervenție sus

 

7 Donații

LMA! :)
13 Oct 2017

Anonymous

100 RON
11 Oct 2017

Anonymous

150 RON
May the force be with you, the family & people that keep hoping :)!
07 Oct 2017
La cat mai multe donații! Succes!
07 Oct 2017
Mult spor!
07 Oct 2017

Anonymous

50 RON
01 Oct 2017

Anonymous

30 RON
27 Sep 2017
Tudor Iacob : Hope and Homes for Children România
Alerg primul semimaraton pentru familie și susțin #TeamHope