Tudor Iacob - Hope and Homes for Children România

Alerg primul semimaraton pentru familie și susțin #TeamHope

500 RON Donations raised
100% Complete
500 RON Target
7 Donations
I want to donate!

 

De multe ori mi-am spus că am timp să fac asta mai încolo, când o să fiu mai puțin ocupat, când o să fiu mai pregătit. Însă, momentul perfect nu se arată niciodată când vrei tu. Primul semimaraton e o provocare pe care mi-o doream de mult și mă bucur că nu am stat pe gânduri să o planific, să o pregătesc.

Voi alerga nu pentru a scoate cel mai bun timp, ci pentru a câștiga timp pentru ca o familie să rămână împreună și să aibă condiții mai bune. M-aș bucura să-l câștig alături de voi, să-l dăruim împreună familiei Mureșanu pentru a dezvolta gospodăria lor unde cresc 8 copii. Dacă le oferim acest timp și ajutor, vor evita orfelinatul și vor putea rămâne împreună.

 


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România (HHC România) este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 15 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România.

O casă și o familie pentru fiecare copil

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2017

În 14-15 octombrie 2017, Hope and Homes for Children participă la a zecea ediție a Bucharest Marathon. Anul acesta vom direcționa fondurile strânse de alergătorii noștri către familia Mureșan

7 Donations

LMA! :)
13 Oct 2017

Anonymous

100 RON
11 Oct 2017

Anonymous

150 RON
May the force be with you, the family & people that keep hoping :)!
07 Oct 2017
La cat mai multe donații! Succes!
07 Oct 2017
Mult spor!
07 Oct 2017

Anonymous

50 RON
01 Oct 2017

Anonymous

30 RON
27 Sep 2017