Antoanela Ionita - Hope and Homes for Children România

Run for Hope

200 RON Donations raised
40% Complete
500 RON Target
3 Donations
I want to donate!

 

Pe 14 mai 2017 voi alerga la Semimaratonul Bucuresti alaturi de echipa Team Hope! Nu mi-am setat un obiectiv ambitios cu privire la rezultatul maratonului (decizia de a alerga in sine e o masura suficienta a ambitiei in cazul meu!). Vreau insa sa fac cunoscut cazul familiei Stoica pe aceasta cale. Fondurile stranse in urma maratonului vor fi donate de Hope and Homes for Children in scopul prevenirii separarii acestei familii din cauza saraciei.   

Spatiul nu imi permite sa redau intreaga poveste, insa va invit sa o cititi pe pagina principala a organizatiei Hope and Homes for Children.   Multumesc pentru suport!   

Off I go, I have a race to win :)


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România (HHC România) este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 15 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România.

O casă și o familie pentru fiecare copil

Ne-am propus ca, până în 2020, să punem capăt instituţionalizării copiilor în ţara noastră. E un obiectiv ambiţios, dar realist, şi avem nevoie de toată susţinerea pe care o putem primi pentru a-l putea atinge.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2017

Pe 14 mai 2017, Hope and Homes for Children participă la Bucharest Half Marathon și suntem mândri să fim și de această dată una dintre organizațiile oficiale ale evenimentului. E un prilej de

3 Donations

Anonymous

75 RON
13 May 2017
Spor la chinuiala :))
13 May 2017
Mult succes, Anto!! Keep it rocking
12 May 2017