Marius Manole - Hope and Homes for Children România

Alerg pentru Team Hope la Bucharest Half Marathon 2017

0 RON Donatii stranse
0% Complete
500 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Anul acesta vine cu mai multe premiere pentru mine, printre care se numără și participarea la o competiție de alergare. Mi-am propus să alerg 10 kilometri la Semimaratonul București pentru a susține cauza Fundației Hope and Homes for Children, aceea de a ajuta copiii vulnerabili ai României. Consider că sunt un norocos, am avut o familie care mi-a oferit tot ce aveam nevoie, inclusiv dragoste, am o carieră prin care pot aduce bucurie în sufletele oamenilor și mulți prieteni, și că pot dărui și altora din acest noroc al meu. Așa că acum vreau să vă cer să dăruim mai departe împreună și să ajutăm copiii care au mare nevoie să rămână alături de familie, acolo unde le este locul, nu în orfelinate.    Puteți face asta printr-o donație pe această pagină sau printr-o susținere directă a Fundației Hope and Homes for Children pentru a putea continua programele de prevenire a separării copilului de familie.   Vă invit să fiți darnici, orice donație și sprijin contează!

Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România (HHC România) este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 15 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România.

O casă și o familie pentru fiecare copil

Ne-am propus ca, până în 2020, să punem capăt instituţionalizării copiilor în ţara noastră. E un obiectiv ambiţios, dar realist, şi avem nevoie de toată susţinerea pe care o putem primi pentru a-l putea atinge.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2017

Pe 14 mai 2017, Hope and Homes for Children participă la Bucharest Half Marathon și suntem mândri să fim și de această dată una dintre organizațiile oficiale ale evenimentului. E un prilej de

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!