Cristian George Tomescu - Hope and Homes for Children România

Alerg pentru Team Hope la Bucharest Half Marathon 2017

0 RON Donatii stranse
0% Complete
500 RON Target
0 Donatii
14 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

 

Anul acesta voi alerga la Bucharest Half Marathon cursa de 10km. Am decis sa alerg din dorinta de a fi o sursa de inspiratie pentru copii mei si visez la momentul in care vom iesi impreuna la alergat. Alergatul imi ofera liniste si relaxare, am timp sa-mi asez ganduri si anul acesta am decis ca e momentul să fac parte din ceva mai important de atât și am decis sa ma alatur Team Hope și să contribui astfel la misiunea Hope and Homes for Children de a asigura o casa și o familie fiecarui copil.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România (HHC România) este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 15 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România.

O casă și o familie pentru fiecare copil

Ne-am propus ca, până în 2020, să punem capăt instituţionalizării copiilor în ţara noastră. E un obiectiv ambiţios, dar realist, şi avem nevoie de toată susţinerea pe care o putem primi pentru a-l putea atinge.

BUCHAREST INTERNATIONAL HALF MARATHON ~ 2017

Pe 14 mai 2017, Hope and Homes for Children participă la Bucharest Half Marathon și suntem mândri să fim și de această dată una dintre organizațiile oficiale ale evenimentului. E un prilej de

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!