Marius Enescu - Hope and Homes for Children România

Hope for a better tomorrow, act now to help make it happen

605 RON Donatii stranse
40.333333333333% Complete
1,500 RON Target
8 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

In Romania, in prezent, traiesc aproximativ 60.000 de copii abandonati in orfelinate. Cercetarile specialistilor de la Harvard au concluzionat foarte clar, faptul ca abandonul la nastere si implicit cresterea copilului in sistemul institutional, duc la probleme psihice grave si o inteligenta redusa.

Copiii abandonati care ajung in institutii de plasament inca de la nastere, prezinta un risc crescut de intarzieri importante in dezvoltare, de la probleme psihiatrice diverse si serioase, pana la afectari ale dezvoltarii cognitive. Acestia au si probleme de discernamant, de control al impulsurilor si de pastrare a amintirilor, periclitand astfel, aproape orice sansa pe care copilul, devenit adult, o va avea sa se integreze in societate si sa duca o viata normala.

Hope and Homes for Children (HHC) lucreaza in Romania de 18 ani. Prin eforturile de pana acum, fundatia a reusit sa salveze peste 5.540 de copii din institutii si sa-i mute in medii iubitoare de familie, precum si sa previna separarea a mai mult de 23.500 de copii de parintii lor si intrarea lor in ciclul nesfarsit al institutionalizarii. Visul ambitios al HHC este ca pana in anul 2022 sa salveze toti copiii din institutiile de tip vechi din Romania si de a le oferi vieti fericite si normale in familie.

Eu m-am decis sa ma alatur Team Hope pentru a pune umarul la indeplinierea acestui vis. Voi alerga la Maratonul Bucuresti 2016 pentru a oferi acestor suflete o speranta la un viitor normal, o sansa egala la inceputul acestei calatorii care ar trebui sa fie un miracol, o binecuvantare, viata.

Te invit alaturi de mine sa ne ajuti sa vedem acest vis transformat intr-o realitate frumoasa.

Iti multumesc pentru marinimia ta si te felicit ca ai ales sa aduci speranta si bucurie in sufletul unui copil.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România (HHC România) este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 15 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România.

O casă și o familie pentru fiecare copil

Ne-am propus ca, până în 2020, să punem capăt instituţionalizării copiilor în ţara noastră. E un obiectiv ambiţios, dar realist, şi avem nevoie de toată susţinerea pe care o putem primi pentru a-l putea atinge.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2016

Pe 9 octombrie 2016, Hope and Homes for Children participă pentru a treia oară la Bucharest Marathon, și suntem mândri și onorați să fim și de această dată una dintre organizațiile oficiale

8 Donatii

Felicitari, Marius! Atat pentru implicare, cat si pentru rezultat! Keep up the great work!
11 oct 2016
03 oct 2016
14 sep 2016
14 sep 2016
30 RON
31 aug 2016
13 aug 2016
100 RON
13 aug 2016

Anonymous

100 RON
13 iul 2016