Singură, dar împreună cu o mulțime de oameni minunați!

 

Livia Hriscu Hope and Homes for Children România

6% Complete
30 RON
Donations raised
500 RON
Target
1
Donations
I want to donate!

Dragilor,

daca pana anul acesta am ales calea mai usoara, alergand pentru Hope and Homes for Children doar in echipa de stafeta, anul acesta m-am hotarat sa fac de una singura cursa de 10.5 Km.

Iar ECHIPA mea va fi mult mai mare si cu multe inimi generoase. Impreuna ne dorim sa aducem o alinare si un zambet luminos in viata copiilor institutionalizati din Romania.

Dar pentru aceasta, am nevoie si de sprijinul vostru. Orice donatie e importanta pentru acesti micuti si face o diferență uriașă în viața celor mai vulnerabili copii din România.

Si va mai spun că Team Hope - echipa supereroilor - înseamnă și o frumoasă oportunitate de voluntariat, așa că, dacă nu alergați, vă puteți înscrie ca voluntari.

 

Va multumesc si va astept pe 15 mai sa impartim zambete impreuna!


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Suntem o organizație non-profit care schimbă din rădăcini sistemul de protecție a copilului din România. 

 

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta va fi pe 14 Mai 2016, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: Semi-Maraton Cursa individuală - 21.097 km Cursa scaunelor cu rotile - distanță la al

 

1 Donations

Mult succes! :D
06 May 2016
Livia Hriscu : Hope and Homes for Children România
Singură, dar împreună cu o mulțime de oameni minunați!