Să punem capăt instituţionalizării copiilor în ţara noastră!

 

Alina Aliman Hope and Homes for Children România

27% Complete
135 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Sustin cauza copiilor institutionalizati din Romania si alerg pentru prima data un semimaraton in echipa TEAM HOPE. Fii alaturi de mine, dar mai ales de ei! Doneaza si hai sa sfarsim suferinta acestor copii nevinovati!

***

I support the cause of institutionalised children in Romania, and I’m running a half marathon for the first time for TEAM HOPE. Stand by me, but especially them! Donate and let’s end the suffering of these innocent children!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Suntem o organizație non-profit care schimbă din rădăcini sistemul de protecție a copilului din România. 

 

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

Pe 4 octombrie 2015, Hope and Homes for Children România participă pentru a doua oară la Bucharest Marathon, şi suntem mândri şi onoraţi să fim și de această dată una dintre organizaţiile oficiale ale evenimentului. E un prilej de bucurie, dar e şi o mare provocare, pentru că vrem să determinăm cât mai mulţi oameni să devină parte din echipa noastră, TEAM HOPE, şi să ne aju

 

3 Donații

01 Oct 2015
30 Sep 2015
30 Sep 2015
Alina Aliman : Hope and Homes for Children România
Să punem capăt instituţionalizării copiilor în ţara noastră!