Alerg pentru Team Hope

 

Bianca Ioana Dumitrescu Hope and Homes for Children România

100% Complete
500 RON
Donations raised
500 RON
Target
2
Donations
I want to donate!

Pe 17 mai voi alerga la Bucharest Half Marathon pentru Hope and Homes for Children Romania si voi încerca sa dau aripi unor copii fără copilarie.

Cum așa?

Hope and Homes for Children Romania transformă viețile copiilor abandonați în orfelinate sau a celor supuși riscului de a fi separați de familile lor prin mutarea acestora în medii iubitoare de familie și prin prevenirea separării lor de familie.

Ce poți să faci?

Eu o sa alerg, o sa îmi pun în mișcare fiecare mușchi, o sa beau un pahar mare de ambiție în dimineața concursului și o să mă străduiesc să parcurg un kilometru mai repede decât altul. Cu fiecare pas al meu un copil este mai aproape să primească o casa.

Toată lumea are dreptul la iubire, toată lumea are dreptul la o casă și la o copilărie. Fie că ai fost un copil fericit si îți dorești ca și alții să fie ca tine, fie că ai fost un copil mai puțin fericit și iți dorești ca lucrurile din lumea asta să se schimbe, acum e momentul să faci ceva.

Hai sa ajutăm copiii să rămână alaturi de familiile lor și pe ce cei care nu au o familie sa primească una!

Poti sa ALERGI si tu si sa-ti depasesti limitele sau poti sa DONEZI si sa salvezi un suflet.


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Suntem o organizație non-profit care schimbă din rădăcini sistemul de protecție a copilului din România. 

 

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

Pe 17 mai 2015, Hope and Homes for Children România și echipa sa de (super)eroi - TEAM HOPE - participă la Bucharest Half Marathon, şi suntem mândri şi onoraţi să fim și de această dată una dintre organizaţiile oficiale ale evenimentului. Ca întotdeauna, ne dorim să determinăm cât mai mulţi oameni să devină parte din TEAM HOPE şi să ne ajute să strângem fondurile necesare pe

 

2 Donations

17 May 2015
14 May 2015
Bianca Ioana Dumitrescu : Hope and Homes for Children România
Alerg pentru Team Hope