Romina Bratu - Hope and Homes for Children România

Run for Hope

725 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Fac sport pentru că ţin la sănătatea mea fizică şi mentală; pentru că este cel mai bun mod de a mă elibera de toate energiile negative şi de a mă încărca pozitiv. "Mens sana in corpore sano!"

Este o bucurie să ai şi să duci un stil de viaţă sănătos, şi cu atât mai mare este bucuria ca prin ceea ce avem la îndemână să putem face bucurii şi unor suflete mult încercate.

***

I do sports because I care about my physical and mental health; because it's the best way to release myself from all negative energy and to charge myself positively. "Mens sana in corpore sano!"

It is a joy to have and to lead a healthy lifestyle, and it's an even bigger joy to use what one has to bring happiness to less fortunate souls.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România (HHC România) este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 15 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România.

O casă și o familie pentru fiecare copil

Ne-am propus ca, până în 2020, să punem capăt instituţionalizării copiilor în ţara noastră. E un obiectiv ambiţios, dar realist, şi avem nevoie de toată susţinerea pe care o putem primi pentru a-l putea atinge.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2015

Pe 17 mai 2015, Hope and Homes for Children România și echipa sa de (super)eroi - TEAM HOPE - participă la Bucharest Half Marathon, şi suntem mândri şi onoraţi să fim și de această dată una

3 Donatii

Hope
06 mai 2015
06 mai 2015
04 mai 2015