Otto Sestak - Hope and Homes for Children România

Alerg la Bucharest Half Marathon pentru TEAM HOPE!

691 RON Donatii stranse
34.55% Complete
2,000 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Dragilor, fiindcă e o cauză așa de bună, am decis ca anul acesta să alerg la proba de ștafetă la Semimaratonul București, pentru a susține http://teamhope.hhcromania.org. Că tot sunt în poză. Vă aștept și pe voi să vă înscrieți! Și, fiindcă e pentru copii, orice sprijin e binevenit. Așa că fiți generoși, donați! Vă mulțumesc!

***

Dear all, since this is such a worthy cause, I decided to run in the relay race at the Bucharest Half Marathon to support TEAM HOPE. I am, after all, in the picture. I enourage you to join too! Also, any support from you is greatly appreciated and goes straight to the kids. So please give! Thank you!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România (HHC România) este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 15 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România.

O casă și o familie pentru fiecare copil

Ne-am propus ca, până în 2020, să punem capăt instituţionalizării copiilor în ţara noastră. E un obiectiv ambiţios, dar realist, şi avem nevoie de toată susţinerea pe care o putem primi pentru a-l putea atinge.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2015

Pe 17 mai 2015, Hope and Homes for Children România și echipa sa de (super)eroi - TEAM HOPE - participă la Bucharest Half Marathon, şi suntem mândri şi onoraţi să fim și de această dată una

4 Donatii

outstanding donation Marathon May 17th
17 iun 2015
Felicitari! GO TEAM HOPE!
15 mai 2015
12 mai 2015
150 RON
Great idea Otto. Next time at least half marathon, please. Best of luck. Delia
21 apr 2015