Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România

Maratonul Apuseni ~ 2015

Date: 30 May 2015
Aer proaspăt de munte, priveliști minunate și trasee care așteptau să fie parcurse au fost primele lucruri care ne-au întâmpinat sâmbătă dim
[ Show more ]

1

Supporters:

10

Donations:

400 RON

Raised:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Aer proaspăt de munte, priveliști minunate și trasee care așteptau să fie parcurse au fost primele lucruri care ne-au întâmpinat sâmbătă dimineața, 24 mai 2014, în Muntele Băișorii. Apusenii erau pregătiți de sărbătoarea maratonului, iar vremea a ținut cu noi toți cei care am fost prezenți acolo.

Concurenți, susținători, voluntari, iubitori de munte și mișcare ne-am întâlnit în stațiunea Muntele Băișorii cu mult entuziasm, determinare și cu un scop precis, acela de a transforma o zi obișnuită de sâmbătă într-o zi superbă dedicată fairplay-ului și autodepășirii.

Zâmbete, forfotă, antrenamente, ședințe tehnice și anunțuri la microfon ne-au pregătit cu emoție pentru startul mult așteptatului Maraton Apuseni.

Aceasta a fost atmosfera de la Maraton Apuseni ediția 2014. Pe 30 mai 2015 vă invităm să vă înscrieți la una din probele de concurs - maratonsemimaraton,cros sau family, și să vă alăturați comunității de sportivi care îndrăgesc alergarea montană și atmosfera unică de la Maraton Apuseni.

Vă invităm să luați parte, cu mic cu mare, la maratonul din inima Apusenilor!